Amsterdam,
27
August
2015
|
19:43
Europe/Amsterdam

Internationale toilet winkel keten 2theloo opent in Covent Garden

Gisteren heeft de officiële opening van Covent Garden in de UK plaatsgevonden. De internationale organisatie vierde zijn eerste opening in Londen met een speciale loo cocktail party in en rondom de 2theloo in de Apple Market in Covent Garden. De toilet winkel werd officieel geopend door Margriet Leemhuis, Deputy Head of Mission at the Royal Netherlands Embassy in London

De loo party startte met een speech van Joost ‘t Hooft.

De UK was de missende schakel in Europa, en vandaag openen wij met trots de eerste toilet winkel hier in Londen. Hopelijk zullen hier nog velen bij komen in de retail, railway en petrol area.
Joost 't Hooft, business development director 2theloo

Waarna het woord werd gegeven aan Margriet Leemhuis.

Veel mensen lopen tegen dit probleem aan, waar kan ik naar de wc? Veel publieke toiletten zijn onhygiënisch of in een slechte staat. Ik ben erg trots om vandaag deze toilet winkel te openen die bij zal dragen aan het oplossen van dit probleem in Londen.
Margiet Leemhuis, Deputy Head of Mission at the Royal Netherlands Embassy in London

Onder de gasten bevonden zich partners van 2theloo SCA en Shell, de dames van de London Loo Tours, CapCo en journalisten en bloggers. Het bloemenlint werd doorgeknipt door Margriet Leemhuis en Almar Holtz, CEO 2theloo, waarna de gasten de nieuwe toilet winkel konden bewonderen.

2theloo heeft in Covent Garden het erfgoed van het winkelgebied gecombineerd met zijn eigen moderne stijl. Klanten kunnen er uiteraard niet alleen hun behoefte doen, maar ook terecht voor kleine cadeaus, drank en toiletartikelen. 2theloo heeft een make-up area, toiletten met ‘inspirerende visuals’ en een familiy room. Bij elk bezoek krijgen klanten een voucher, die ze zowel in de winkel van 2theloo als in winkels en restaurants in de omgeving kan worden uitgegeven.

Over 2theloo
2theloo is een succesvol toiletconcept met altijd schone toiletten, uniek wc-design en een winkel met cadeautjes en toilet gerelateerde artikelen. Meteen na de oprichting in 2011 groeide het bedrijf explosief, met als resultaat bijna 200 toiletwinkels in winkelcentra, toeristenlocaties en benzine- en treinstations in 14 landen. 2theloo zal in de komende jaren uitbreiden tot 2000 locaties.