Amsterdam,
13
January
2016
|
09:52
Europe/Amsterdam

Grootste 2theloo vestiging open bij Shell Berchem (Luxemburg)

345m2 beter dan thuis toiletervaring on the go

De internationale toiletwinkelketen 2theloo heeft de deuren geopend van de allergrootste 2theloo vestiging in Europa: Shell Berchem. Het Shell station in Berchem (autostrade E25/A3 richting Luxemburg stad) is het grootste Shell station wereldwijd.

Shell en 2theloo begonnen hun samenwerking in 2011 in eerste instantie in Nederland en Hongarije. Na een succesvolle pilot met hoge klantwaarderingen werd in 2012 de eerste overeenkomst getekend. In 2014 werd de samenwerking verder uitgebreid naar een global agreement. Het partnership heeft tot nu toe geresulteerd in meer dan 100 vestigingen in 9 markten.

Een normale 2theloo vestiging bij Shell is tussen de 25 en 75 m2. De vestiging in Berchem telt maar liefst 345 m2. In de ruimte bevinden zich: 6 toegangspoorten, 27 damestoiletten, 14 urinoirs, 13 herentoiletten, een nursery, een mindervaliden toilet, 2 make-up corners en 7 douches. Alle toiletruimtes zijn voorzien van inspirerende visuals, waaronder unieke werken van drie Nederlandse kunstenaars: Titus Bovenberg, Marian Beijer en Niels Keekstra. Zo wordt onderweg plassen een 'toiletbelevenis'.

We verheugen ons op de samenwerking met de nieuwe partners waaronder 2theloo. De beter dan thuis toiletervaring is een welkome aanvulling voor de bezoekers van Shell Berchem.
Leonardo Menei, Director of Shell Luxembourgeoise
De innovatieve onderneming 2theloo sluit heel goed aan bij onze visie om onze klanten het beste te bieden. De opening van Shell Berchem past perfect in onze plannen om 2theloo in meerdere landen uit te rollen bij Shell.
Klaas Mantel, General Manager Global Convenience Retail
Shell Berchem staat al jaren op ons verlanglijstje. We zijn dan ook bijzonder trots op deze nieuwe vestiging. Het partnership met Shell is van groot belang voor 2theloo. Samen met onze partners werken we elke dag aan onze missie ‘to make the absolute most of your toilet break, wherever you are.'
Almar Holtz, CEO 2theloo

Over 2theloo
2theloo is een succesvol toiletconcept met altijd schone toiletten, een uniek wc-design en een winkel met cadeaus en toilet gerelateerde artikelen. Meteen na de oprichting in 2011 groeide het bedrijf explosief, mede door samenwerking met strategische partners als Shell, SCA en Roca. Momenteel zijn er bijna 200 toiletwinkels in winkelcentra, toeristenlocaties en benzine- en treinstations in 14 landen. 

About Royal Dutch Shell plc 
Royal Dutch Shell plc is incorporated in England and Wales, has its headquarters in The Hague and is listed on the London, Amsterdam, and New York stock exchanges. Shell companies have operations in more than 70 countries and territories with businesses including oil and gas exploration and production; production and marketing of liquefied natural gas and gas to liquids; manufacturing, marketing and shipping of oil products and chemicals and renewable energy projects. For further information, visit www.shell.com