Amsterdam,
04
December
2015
|
17:59
Europe/Amsterdam

2theloo wint Nationale Award voor Engeland bij Loo of the Year Awards

Veelbelovende start voor 2theloo in het Verenigd Koningkrijk

Londen, 4 december 2015 – Enkele maanden na de opening van de eerste toilet winkel in het Verenigd Koninkrijk, sleept 2theloo haar eerste prijs binnen van the Loo of the Year Awards. De uitreiking vond plaats in het St. Johns Hotel in Solihull. 

 

Loo Awards
The Loo of the Year Awards worden reeds gehouden sinds 1987. Tijdens dit evenement worden de beste toilet aanbieders uit vier verschillende landen geselecteerd, deze zijn verdeeld in verschillende categorieën. 

2theloo UK
2theloo opende in Augustus de eerste UK toilet winkel in Covent Garden, en werd niet lang daarna genomineerd voor de ‘2015 Loo of the Year Awards’. Meer dan 1500 toilet aanbieders melden zich dit jaar aan, en de uiteindelijke genomineerden werden ingedeeld in vijftig verschillende categorieën. 2theloo Covent Garden werd als beste gekozen in de categorie ‘Full Time Attended Public Toilets’. 

Het winnen van de ‘Full Time Attended Public Toilets’ award, zorgde ervoor dat 2theloo direct in de running was voor the ‘Nationale Public Toilets Award’ voor Engeland, waarbij de landen Engeland, Schotland, Wales en Ierland streden om de beste van hun land te zijn in de desbetreffende categorie. Het 2theloo team heeft met veel trots de Nationale Categorie Award voor Public Toilet Entries in ontvangst mogen nemen, waarbij 2theloo erkend werd met een platinum onderscheiding.

 

 

We zijn ontzettend trots om deze Nationale Award voor Public Toilet Entries in Engeland in ontvangst te mogen nemen. Dit is een veelbelovende start voor 2theloo in de UK en we hopen dat dit onze groei in petrol, retail en trein stations alleen maar zal stimuleren. 
Joost 't Hooft, new business director 2theloo
Het doel van deze award sluit naadloos aan bij onze merk belofte om een 'beter dan thuis' ervaring te creëren. Het winnen van deze award brengt ons weer een stap dichter bij onze missie 'to make the absolute most of your toilet break'. We strevend deze missie elke dag na met exceptionele partners zoals SCA en Roca.
Almar Holtz, CEO 2theloo

The Loo Awards
De eerste Loo Awards hebben plaatsgevonden in 1987 en zijn altijd onafhankelijk gebleven. De Awards hebben ervoor gezorgd dat er een focus is gekomen op ‘away from home’ toiletten en de kwaliteit hiervan. De awards worden gesteund door de nationale toeristen organisaties van Engeland, Schotland, Wales, Noord-Ierland en Jersey. 

2theloo
2theloo is een succesvol toiletconcept met altijd schone toiletten, een uniek wc-design en een winkel met cadeaus en toilet gerelateerde artikelen. Meteen na de oprichting in 2011 groeide het bedrijf explosief, mede door samenwerking met strategische partners als Shell, SCA en Roca. Momenteel zijn er bijna 200 toiletwinkels in winkelcentra, toeristenlocaties en benzine- en treinstations in 15 landen. Eind 2015 hebben 100 miljoen mensen een 2theloo bezocht.